Parteneri

header

Echipa AVATAR

 Comunicare relationala cu Gabriela Dinu-Teodorescu Gabriela Dinu-Teodorescu. Trainer în educaţie non-formală adresată tinerilor, consultant în comunicare relaţională Metoda ESPERE ®, în curs de validare şi implicată în studiul emoţiilor şi al inteligenţei emoţionale. Mamă şi soţie, femeie şi profesionistă, mă implic în toate dimensiunile vieţii mele cu deschidere şi entuziasm.

 

Vera Ularu. Expert in comunicare si relatii publice, trainer, cu experienta in coordonarea de proiecte sociale. Cercetez stilurile de comunicare online ale tinerilor in cadrul Universitatii Bucuresti si sunt dornica de implicare in actiuni civice, in special cele adresate tinerilor.

 

Mariana Iacob. Un om animat de sperante, dorinte si vise, merg pe drumul spre implinirea lor. Mare amatoare de cunoastere si dezvoltare, de arta si frumos, de natura si natural. Sunt ceea ce sunt, ce simt, ce gandesc si ce cred! Interesata de educatie ... in toate formele ei.  Pregatirea si experienta profesionala vizeaza domenii precum: Consilierea in Asistenta Sociala, Comunicarea Manageriala si Managementul Resurselor Umane, Project Managementul si, nu in ultimul rand, Formare (trainer autorizat ANC). 

 

Anamaria Szabo